O tvrtki SCAN

SCAN je vodeći hrvatski sistem integrator na području instrumentacije i sustava upravljanja, specijaliziran za pružanje rješenja u području instrumentacije i procesnog upravljanja. SCAN je uglavnom prisutan u slijedećim granama industrije:

  • Proizvodnja nafte i plina, na kopnu i na moru
  • Rafinerije nafte
  • Terminali za utovar i istovar naftnih derivata i ukapljenog plina
  • Naftovodi i plinovodi
  • Razna petrokemijska i kemijska postrojenja

Naše djelatnosti obuhvaćaju konzultantske usluge, projektiranje, integraciju sustava, proizvodnju upravljačkih panela i skid jedinica, puštanje u rad, održavanje instrumentacije i sustava upravljanja te tehničku podršku našim klijentima.

Veliko iskustvo u integraciji sustava, educirani inženjeri, primjena sofisticirane tehnologije i partnerstvo s nekim od vodećih svjetskih proizvođača opreme su garancija da će naši klijenti od nas dobiti najkvalitetniju uslugu. Težeći ka stalnom poboljšanju, SCAN je uspostavio i primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtjevima međunarodne norme ISO 9001:2008.

SCAN je u mogućnosti zadovoljiti sve vaše potrebe vezane uz automatizaciju, od malih zadataka pa sve do velikih projekata automatizacije po principu “ključ u ruke”.

Na vrh

Razvoj tvrtke

SCAN je tvrtka u privatnom vlasništvu osnovana u Hrvatskoj 1992. god. Od samog osnutka, SCAN se kontinuirano razvija i širi spektar svojih usluga. Danas tvrtka broji 115 zaposlenika, s više od 60 inženjera.

Na vrh

Mi vidimo dalje

SCAN razumije kompleksnost projekata rekonstrukcije kao i izgradnje novih postrojenja te je svjestan značajne uloge kvalitetnog projektiranja i implementacije instrumentacije i integracije sustava u takvim projektima. SCAN može prepoznati i dokumentirati način funkcioniranja vaših procesa, utvrditi način na koji ćete poboljšati sigurnost i efikasnost, te vam pružiti podršku pri projektiranju i izgradnji i upravljanju vašeg novog ili rekonstruiranog postrojenja ili sustava. Naš tim inženjera i tehničara primjenjuje svoje znanje i kompetencije s ciljem eliminiranja problematičnih pitanja vezanih uz koordinaciju između faza projektiranja i izgradnje.

Budući da rutinski pružamo usluge procjene, projektiranja, izgradnje, integracije, puštanja u rad sustava, u mogućnosti smo vam ponuditi besprijekornu podršku i profesionalnu izvedbu. SCAN vam nudi široki spektar usluga na jednom mjestu, od procjene vaših potreba do održavanja sustava.

Na vrhPodaci o tvrtki

S.C.A.N. d.o.o.

Automatika, informatika i
procesno upravljanje

Uredi

Zagreb glavni ured

Buzinski prilaz 38,
10010 Zagreb, Croatia
Tel: +385 (1) 3707 987 /
Fax: +385 (1) 3707 989
E-mail: scan@scan.hr

 

Kalinovac podružnica

Kolodvorska 157,
48360 Kalinovac, Croatia
Tel: +385 (48) 280 380
Fax: +385 (48) 280 381
E-mail: scan@scan.hr