Ključni korisnik - INA

Naš ključni korisnik je hrvatska nacionalna naftna kompanija, INA, za koju smo projektirali, isporučili i ugradili veliki broj sustava instrumentacije i upravljanja kao i Terminal Automation sustava na slijedećim vrstama postrojenja:

Na vrh

Neke važnije reference

SCAN je sudjelovao kao glavni izvođač ili podizvođač za instrumentaciju i upravljanje na nizu važnih projekata, od kojih ćemo navesti samo nekoliko:

Na vrh

Reference na Terminal Automation projektima

SCAN je na vrijeme prepoznao potrebe rastućeg tržišta za rješenjima automatizacije terminala. Zahvaljujući stečenom znanju iz automatizacije kao i sustava za komercijalno mjerenje protoka, SCAN je svojim korisnicima projektirao i isporučio veliki broj sustava za komercijalno mjerenje protoka, mjernih sustava na spremnicima i Terminal Automation sustava. Navodimo samo neke od referentnih projekata:

Na vrh

U skladu s potrebama naših korisnika, SCAN-ovi softverski inženjeri razvili su softver za upravljanje terminalima, pod nazivom SCANTAS. Softver je razvijen s ciljem ispunjavanja svih zahtjeva suvremenih terminala, uključujući mogućnost povezivanja s različitim ERP sustavima i visoku razinu prilagodbe zahtjevima korisnika. SCANTAS je dostupan u dvije verzije (osnovna i standardna) koje su optimizirane za projekte različitih veličina i kompleksnosti.

Podaci o tvrtki

S.C.A.N. d.o.o.

Automatika, informatika i
procesno upravljanje

Uredi

Zagreb glavni ured

Buzinski prilaz 38,
10010 Zagreb, Croatia
Tel: +385 (1) 3707 987 /
Fax: +385 (1) 3707 989
E-mail: scan@scan.hr

 

Kalinovac podružnica

Kolodvorska 157,
48360 Kalinovac, Croatia
Tel: +385 (48) 280 380
Fax: +385 (48) 280 381
E-mail: scan@scan.hr