Naziv projekta

"Inovativno rješenje za upravljanje kibernetičkom sigurnosti industrijskih sustava automatizacije postrojenja i procesa" šifra projekta KK.01.2.1.02.0009

Kratki opis projekta

Projekt "Inovativno rješenje za upravljanje kibernetičkom sigurnosti industrijskih sustava automatizacije postrojenja i procesa" provodi se 36 mjeseci radi istraživanja i razvoja novog proizvoda za tržište koji ima cilj riješiti problem nedostatne razine kibernetičke sigurnosti u industrijskim sustavima, posebice u sustavima kritične infrastrukture. Rezultati projekta će biti nov proizvod, nova radna mjesta, zaštićeno intelektualno vlasništvo, efikasna suradnja znanstvene akademske zajednice i privatnog sektora te povećanje globalne konkurentnosti tvrtke S.C.A.N. d.o.o. Projekt je obuhvaćao sljedeće aktivnosti:

Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira EU

Razdoblje provedbe projekta

17.08.2020. – 17.08.2023.

Kontakt za više informacija

E-mail: administracija@scan.hr

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

Opći cilj projekta jest doprinijeti jačanju konkurentnosti tvrtke u segmentu kibernetičke sigurnosti, dok je specifični cilj razvoj inovativnog rješenja namijenjenog tvrtkama i organizacijama koje u svom poslovanju koriste industrijske sustave automatizacije, kontrole i upravljanja - sustavima kritične infrastrukture.

Shodno tomu, svrha projekta je provođenje istraživanja i razvoja s ciljem planiranja, razvoja i validacije inovativnog rješenja. Očekivani rezultat istraživanja predstavlja novi iskorak u području istraživanja i razvoja na području makroregije te nov rezultat - proizvod za Prijavitelja i Partnera. 

Realizacija projekta imat će pozitivne učinke na:

Realizacija projektnog prijedloga "Inovativno rješenje za upravljanje kibernetičkom sigurnosti industrijskih sustava automatizacije postrojenja i procesa" strateški je važan korak u razvoju tvrtke S.C.A.N. d.o.o. Tvrtka planira nastaviti unaprjeđivati rješenje i u budućnosti, ali i razvijati i komplementarne proizvode te nove inovacije obzirom potrebe tržišta kibernetičke sigurnosti.

Provedba projektnog prijedloga će osigurati konkurentnije poslovanje i osvajanje novih tržišta, porast broja zadovoljnih klijenata i stvaranje prepoznatljivosti u tržišnoj niši u kojoj Prijavitelj djeluje.

Linkovi

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Podaci o tvrtki

S.C.A.N. d.o.o.

Automatika, informatika i
procesno upravljanje

Uredi

Zagreb glavni ured

Buzinski prilaz 38,
10010 Zagreb, Croatia
Tel: +385 (1) 3707 987 /
Fax: +385 (1) 3707 989
E-mail: scan@scan.hr

 

Kalinovac podružnica

Kolodvorska 157,
48360 Kalinovac, Croatia
Tel: +385 (48) 280 380
Fax: +385 (48) 280 381
E-mail: scan@scan.hr